Het Pater Lievencomité, de Missiewerkkring uit Moorslede-Dadizele en het Lievens-Vynckefonds uit Roeselare nodigen U uit naar hun Missiefeest.

17:00 in de St Martinuskerk Moorslede plechtige eucharistieviering opgeluisterd door het Grimmertinge koor en in aanwezigheid van een groep Indsiche leerlingen uit St. Xavier’school Doranda, Ranchi, India.

18u30 in de zaal de Bunder, Iepersestraat 52B: receptie voor alle aanwezigen met daarop aansluitend een kaasbuffet (15 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen -12 jaar.) U kunt zich inschrijven voor het kaasbuffet ten laatste tegen 27 september 2019 het juiste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE 20 1192 0328 6256 van de Missiewerkkring Moorslede-Dadizele met in de mededeling; Kaasbuffet + Naam + aantal volwassenen en kinderen + (mail)adres. Uw bonnetjes zullen klaar liggen in e zaal.

Indien U niet kan aanwezig zijn op zaterdag ben je van harte welkom op zondag 06/10 vanaf 12 u tot 13u45 warme beenhesp (15 euro volwassen en 6 euro kinderen -12 jaar)

ALLEN VAN HARTE WELKOM!